Betaalbaar Utrecht Actiegroep tegen het invoeren van betaald parkeren

Ben jij het zat dat de gemeente Utrecht geen rekening houdt met jouw wensen en eisen als het gaat om betaald parkeren? Heb je het gevoel dat jouw stem niet wordt gehoord? Sluit je dan aan bij onze actiegroep tegen het invoeren van betaald parkeren in de hele stad!

Als burgers hebben we het recht om ons uit te spreken over beslissingen die ons direct beïnvloeden. Maar het lijkt erop dat de gemeente Utrecht niet luistert naar onze wensen en eisen. De gemeente heeft plannen om betaald parkeren in te voeren in de hele stad, zonder ons voldoende te betrekken over de gevolgen die dit zal hebben voor ons dagelijks leven.

Onze actiegroep is gestart omdat we vinden dat de maat vol is. We willen de gemeente laten weten dat we ons niet laten afschepen en dat we een duidelijk signaal willen afgeven: wij als burgers van Utrecht willen niet dat betaald parkeren wordt ingevoerd in onze stad!

Samen staan we sterk en kunnen we onze stem laten horen. We willen de gemeente laten zien dat we serieus genomen willen worden en dat er naar ons geluisterd moet worden. We willen dat er alternatieve oplossingen worden ingevoerd die zowel het gebruik van auto’s verminderen als de beschikbare ruimte in de stad efficiënter benutten.

Dus sluit je aan bij onze actiegroep en laat je stem horen! We willen de gemeente laten weten dat we niet zomaar accepteren wat ons wordt opgelegd. We willen ons recht uitoefenen om te worden gehoord en betrokken te worden bij beslissingen die onze stad en ons leven beïnvloeden.

Meld je nu aan bij onze actiegroep en samen zullen we ons inzetten voor Leefbaar, bereikbaar én betaalbaar Utrecht! Samen kunnen we een verschil maken!

Wilt u ons helpen?

Dan kunt u zich aanmelden als lid voor de actiegroep. Als lid van de actiegroep kunt u meedenken en meehelpen om dit probleem aan te pakken. Daarnaast kunt u uw achterban of netwerk aansporen om actie te voeren tegen dit plan, om te voorkomen dat Utrecht onbewoonbaar wordt. Binnenkort zal de actiegroep een meeting organiseren met de leden om te bespreken welke stappen we zullen nemen tegen dit plan.

We roepen u op als inwoner van Utrecht om het volgende te doen:

  1. Neem contact met ons op als u zich wil inzetten voor het bovengenoemde.
    actiegroep@betaalbaarutrecht.nl
  2. Spreek uw achterban aan om de petitie voor het referendum te tekenen met de postcode en geboortedatum, anders telt het niet mee.
    https://betaaldparkerenutrecht.petities.nl/
  3. Spreek uw netwerk aan voor eventuele bijdragen of donaties, indien we dit nodig zouden hebben voor eventuele kosten die een actie met zich meebrengt.

Dit bericht mag u binnen uw netwerk verspreiden als ze dit op prijs stellen en ook belangstelling hebben voor dit probleem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *